Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sollicitatietips

20 juli 2022 @ 19:00 - 21:30

Gratis
blank

Op woensdag 20 juli wordt er een bijeenkomst georganiseerd met als thema ‘Werk, opleiding en solliciteren’. De bijeenkomst is kosteloos.

Op de arbeidsmarkt is er een groot te kort aan mensen in allerlei verschillende branches. Ondanks dit tekort kunnen sommige mensen toch geen werk krijgen, dat is gek natuurlijk. Heb jij hier ook last van? Meld je dan aan via de RSVP-button onderaan dit scherm. 

We kunnen samen kijken naar wat jouw ervaringen zijn op de arbeidsmarkt en hopelijk kunnen we je helpen om toch aan een baan te komen waar je blij van wordt. Komt 20 juni je niet uit? Stuur dan een mail naar info@theaugustinus.nl, samen zouden we een passende dag met tijdstip kunnen afspreken. 

Daarnaast twijfel je wellicht over een studiekeuze, het salaris dat je ontvangt of dat je wilt, je niet weet hoe je vacatures moet zoeken etc. We kunnen meerdere onderwerpen bespreken binnen het thema werk en opleiding.

Het maakt niet uit welke studie je hebt gedaan (of misschien heb je helemaal geen studie gedaan, dat is niet erg natuurlijk!), hoe oud je bent, hoe veel ervaring je hebt, of je zeker weet wat je wilt of geen enkel idee hebt wat je wilt. De momenten dat we bij elkaar komen is om ervaringen met elkaar te delen en te helpen waar het kan. 

Ik heb zelf werktuigbouwkunde gestudeerd en ben in 2012 afgestudeerd om vervolgens een aantal avondopleidingen te doen in verschillende richtingen. Ik heb zelf vaak gesolliciteerd omdat ik altijd geïnteresseerd was in de marktwerking, niet dat ik altijd van baan wisselde. Hierdoor heb ik een hoop ervaring opgedaan met solliciteren en wil ik deze ervaringen met andere delen. 

Daarnaast heb ik ook ervaring in het zoeken en selecteren van opleidingen en kan ik hierin ook adviseren. Weet ik iets niet? Dan kunnen we ervoor zorgen dat je met de juiste mensen in contact komt die jou wel verder kunnen helpen. 

Ik merk dat Amsterdam graag wil helpen maar niet iedereen weet waar hij of zij terecht moet. We kunnen hier samen naar kijken. Er zijn echt heel!!!! veel mogelijkheden. En het goede is….de markt is er nu naar. Er is een tekort aan technisch personeel, mensen in de horeca, leraren, schoonmakers, beveiligers, psychologen en noem maar op.  

Geïnteresseerd?

Meld je dan aan via de RSVP-button onderaan dit scherm. Graag tot dan!

Gegevens

Datum:
20 juli 2022
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
Gratis
Site:
theaugustinus.nl

Organisator

Wisam Kailani
E-mail:
info@theaugustinus.nl

Locatie

Sint-Augustinuskerk
Nieuwendammerdijk 227
Amsterdam, 1025LK Nederland
Scroll naar boven
Scroll naar top